Tuesday, 6 March 2012


Rawatan Kesuburan Urutan Tradisional

 Kesuburan

   Berharga RM 350.00 (3 hari berturut)

*urutan menguatkan rahim 
* urutan teraputik urutan kesegaran 
*urutan menghilang tekanan
*memberi herba dan jamu
*Petua-petua dan doa terpilih

Anda sukar mendapatkan anak? atau sering keguguran? Selalunya hanya wanita sahaja yang dipersalahkan apabila pasangan gagal mendapatkan zuriat. Terdapat pelbagai faktor suami isteri sukar mendapatkan anak antara;
*tekanan perasaan 
*masalah dalaman wanita & lelaki
*gaya hidup tidak sihat 
*rahim jatuh dan lemah
*urat tersimpul
*badan lemah
*lemah tenaga batin

selain rawatan modern anda juga digalakkan mencuba rawatan tradisional. Rawatan tradisional juga boleh membantu memperbaiki masalah dalaman wanita, menghilangkan tekanan para wanita, menghilangkan ketegangan badan dan Insyallah kak ina akan menurunkan petua-petua berguna kepada bakal ibu untuk menghasilkan zuriat anda sendiri.


Anda tidak perlu malu atau rasa rendah diri kerana dengan usaha dan ikhtiar yang setimpal Insyallah dengan izin-Nya anda berjaya memiliki zuriat sendiri.


Ka kina adalah pengamal urutan yang berpengalaman lebih 10 tahun dan berjaya membantu ramai wanita memulihkan masalah dalaman seperti rahim jatuh, rahim tidak kuat, masalah lemah badan, masalah tekanan perasaan atau sebagainya.


Ramai di kalangan kita masih tidak mempercayai cara rawatan tradisional namun jika difikirkan kembali antara faktor wanita sukar melahirkan zuriat adalah masalah urat tegang, salur tersumbat, angin dalam badan, rahim lemah/jatuh, lemah tenaga batin dan macam-macam lagi.

 Perubatan Tradisional adalah rawatan dari dalam badan yang membantu para wanita mengekalkan kesegaran dan kesihatan dalaman.Badan yang segar dan sihat menjana pengeluaran ovum/telur yang teratur dan rahim yang kukuh dan kuat memastikan proses penghasilan zuriat yang sempurna.

 Cara hidup bebas serta kurang mengamalkan kehidupan dan pemakanan sihat juga penyebab penghasilan dan perkembangan zuriat terbantut atau tidak sempurna yang membawa kepada keguguran, kelahiran pra-matang atau kecacatan pada bayi.Antara faktor-faktor  sukar mendapat anak ialah:


1. Merokok – ( zuriat tidak sempurna)
2. Tekanan Perasaan (kerja peribadi)
3. Minuman beralkohol (zuriat cacat)
4.Faktor kegemukkan ( sukar hamil )
5. Faktor keturunan (mempunyai keturunan mandul atau zuriat cacat


Dengan cara perubatan tradisional, urutan tradisional dan petua-petua serta amalan-amalan yang di ajarkan oleh Kak ina Insyaallah dapat menghindarkan daripada masalah-masalah yang berikut


Berusaha dan bertawakkal tanpa jemu insyallah doa anda akan diperkenankan oleh Allah S.W.T.   


hubungi kak ina Tel: 0196665216

No comments:

Post a Comment